سرعت و راندمان: سرعت و راندمان مورد نیاز گیربکس نیز باید در نظر گرفته شود. برای کاربردهای پرسرعت مانند نوار نقاله یا توربین ها، گیربکس حلزونی به دلیل کارایی و توانایی رسیدگی به سرعت های بالا اغلب بهترین انتخاب است.
توضیح: این استاندارد به طراحی و محاسبه گیربکسهای حلزونی میپردازد و معیارهای لازم برای اطمینان از عملکرد صحیح و کارایی این نوع گیربکسها را مشخص میکند.
صنعت معدن: در ماشینآلات سنگین مانند آسیابها و نوار نقالهها.
یکی از بهترین منابع برای دریافت اطلاعات فنی و انتخاب گیربکس، کاتالوگ ها هستند. در کاتالوگ موتور گیربکس های صنعتی اطلاعاتی نظیر: نسبت دور،شافت ورودی، شافت خروجی، قدرت موتور، گشتاور و... توسط هر برند تولید کننده درج شده است.
گیربکسهای صنعتی دارای آب بند های متعددی هستند. آب بند های جعبه دنده در دو نوع استاتیک و دینامیک بکار گرفته میشوند. هدف از آب بندی، حفظ روغن دنده صنعتی در داخل جعبه دنده و جلوگیری از نفوذ آلاینده ها به داخل پوسته است. از دست دادن قابل توجه روغن از جعبه دنده به دلیل نشتی در نهایت منجر به خرابی جعبه دنده میشود.
طیف وسیعی از طرحهای پروفیل چرخدنده مختلف وجود دارد که همگی طیفی از سطوح نویز، درجه تماس بین دندانهها، جهت انتقال نیرو و البته هزینه تولید را ارائه میدهند.
صنعت برتر سپاهان همراه با سه شعبه فعال در کرج و شیراز و اصفهان و تولید و فروش و خدمات پس از فروش انواع الکتروموتور و گیربکس صنعتی (گیربکس حلزونی، گیربکس مکعبی، گیربکس قورباغه ای، گیربکس شافت مستقیم، گیربکس کتابی و خورشیدی) همه روزه به جز ایام تعطیل با مشاوران صنعت برتر سپاهان در ارتباط باشید.
گیربکس ها از نظر دسته بندی کلی به دو دسته گیربکس کاهنده و گیربکس افزاینده تقسیم می شوند.
گیربکسهای حلزونی میتواند برای ساخت انواع محصولات صنعتی از جمله پلاستیک، سیمان، لاستیک، سنگ شکن، اکسترودر، خنک کننده و … مورد استفاده قرار گیرد.
پس حتما باید از دور خروجی الکتروموتور و دور خروجی ای که میخواهید در نهایت به آن برسید اطلاعات کسب کنید.
اهمیت گیربکس ها نه تنها در توانایی آنها در اصلاح سرعت و گشتاور بلکه در نقش آنها در بهبود عملکرد کلی دستگاه نیز نهفته است. به عنوان مثال، یک گیربکس مخروطی می تواند عملکرد خود قفل را نمایش بیشتر ارائه دهد و از رانندگی به عقب جلوگیری کند، که در کاربردهای حیاتی ایمنی مانند آسانسور ضروری است.
گیرکس بر روی شافت محرک ورودی و یا الکتروموتور نصب شده و توسط آن ساپورت میشود.
گیربکس های رک و پینیون برای تبدیل حرکت چرخشی به حرکت خطی استفاده می شود. این گیربکس ها از یک چرخ دنده گرد (پینیون) تشکیل شده اند که با یک چرخ دنده مستقیم (قفسه) درگیر می شوند.
چرخدنده ها و شفت های پر و کم سرعت در صفحات عمودی و افقی کنار هم قرار میگیرند